10:00

Eskilstuna Södra FF Svart

Referat: BK Sport P 05 Svart - Eskilstuna Södra FF Svart

Dags för ny match och vädret var tack och lov mycket bättre än igår. Av allt regn som kom igår märktes inget då planen var i utmärkt skick. Planen kantades på ena sidan av laddade spelare från BK och SÖDRA och på andra sidan av publik.

Matchen började och vi fick se ett piggt Södra som dominerade första 10-15 minuterna då våra spelare inte riktigt var på alerten och slog bort bollar till höger och vänster. Södra skapar en hel del lägen då vi inte var täta på dem i försvarsarbetet och lät dem göra lite som de ville. Det var därför inte helt rättvist när vi på kort tid gjorde både 1-0 och 2-0. Det var dock frukten av väldigt fint spel där vi vänder snabbt och Lukas spelar in från kanten och vi har folk som möter upp och gör fina mål. Av bara farten så sätter vi även 3:an och 4:an innan domaren blåser för halvtidsvila.

I andra halvlek fortsätter vi att trumma på och har väldigt bra anfallsspel där vi vid många tillfällen är väldigt osjälviska och passar till kompisar som kommer i fina lägen och kan sätta dit bollen vilket är väldigt roligt att se från sidan. Södra fortsätter att kämpa och får också välförtjänt sätta dit ett par bollar i nätmaskorna i andra halvlek.

Under matchen fick vi se prov på fint försvarsspel från Viktor, Neo, Figge, Adam, Emil, Tore och Casper, härligt jobb på mittfältet från Lukas, Emil, Roud, Casper, Viktor, Anton I, Tore, Neo och Hannes, med fina löpningar, dragningar och fina inspel till kompisarna som mötte upp bra i mitten, fina löpningar på topp från Anton I, Adam, Tore och Figge. Vi fick se 5 målskyttar och 9 fina mål, vi fick också se fina framspelningar till målen och flera fina målchanser, härliga kämpatakter och fina brytningar särskilt i andra halvlek där vi hjälps åt på ett bra sätt. Vi fick också se ett riktigt bra målvaktsspel av Jakob med fina räddningar och bra arbete i hela straffområdet.

Kul att se att ni gör det bra på många olika positioner och att ni kämpar för laget vilket också ger resultat.

Tack grabbar för en totalt sett riktigt bra match, tack till vår trogna publik, tack också till Södra som aldrig gav upp och för en fin och juste match. Nu tar vi nya tag för träningar och matcher i veckan.